Beställning/nedladdning av material

Beställning av tryckt material

För programmet ABC finn det nu möjlighet att beställa färdigtryckt material (manualer, planscher, kylskåpsmagneter och klistermärken). Du som är instruktör eller lokal samordnare i ABC kan logga in på tryckeriets webbshop och själv beställa det material som behövs. För att kunna beställa behöver du ett lösenord, som du får genom  fylla i formuläret längst ner på sidan.

Klicka här för att komma till inloggningssidan…

KI:s webbportal för Komet och ABC

Du som är certifierad gruppledare eller instruktör i Komet eller ABC kan få tillgång till webbportalen som inom kort kommer att öppnas på KI. Fyll i formuläret längst ner, så kommer du att få information om hur du loggar in när allt är klart. Portalen erbjuder följande funktioner (delvis olika för instruktörer och gruppledare):

  • Möjlighet att streama filmer och titta på material (manualer och extramaterial)
  • Möjlighet att ladda ner manualer/filmer (endast instruktörer)
  • Diskussionsforum (separat för instruktörer och gruppledare) för varje program.
  • Möjlighet att ladda upp filer (t ex för att dela med sig av dokument och material).
  • Möjlighet för instruktörer att administrera gruppledare i sina utbildningar.
  • Kvalitetssäkring i form av frågeformulär, där samtliga svar kan laddas ner som excelfiler med möjlighet att se resultat för den egna kommunen/stadsdelen.
  • Kontaktuppgifter till certifierade instruktörer och kommunala samordnare som är anslutna till portalen.
  • Aktuell information om forskning och projekt som är relaterade till programmen.

Det är obligatoriskt att vara ansluten till portalen om man ska arrangera gruppledarutbildningar eller föräldragrupper. Kostnaden för instruktörer är 2500 kr+moms per år. I den avgiften ingår även tillträde till en årlig konferens/fortbildning som arrangeras av KI i samarbete med Stockholms stad. Gruppledare betalar ingenting.

Anslutning till portalen

Fyll i formuläret nedan, så kommer du att få information om inloggning när allt är klart. Du som är ABC-instruktör/samordnare kommer också att få en separat inloggning till den webbshop som ska användas för att beställa tryckt material.

På vissa webbläsare (t ex Internet Explorer) kan det bli problem med formuläret. Maila i så fall istället uppgifterna till martin.forster@ki.se.